E detta "BREAKING NEWS"??? Är det det?? Va...

img_1523 (MMS)

E detta "BREAKING NEWS"??? Är det det?? Vavavava?? Att 50-cent gjorde endast en spelning i Europa och det var i Sandviken av alla ställe kan jag köpa att det är BREAKING NEWS. Men fan inte detta. Jo om han gör en enda Världsspelning och de är på Bårslövs pizzeria som halvtids underhållning i en dart-match mellan Bockskäggs-Bengt och Ulf "95:an" Nilsson.  Men fan inte annars. Där med basta.


Ni sviker mig inte..

Kul ändå. Jag har inte skrivit ett ord på mer än en vecka och ni fortsätter ändå att gå in här varje dag.. Förstår ni vilken press ni sätter på mig?  Inte? okej.

jag kan bara uppdatera er om vad som hänt i mitt liv den senaste veckan. i två versioner, en lång och en kort..

Börjar med den långa.
Jag har jobbat, tränat, käkat, skitigt, pissigt, supit, sovit.

Och den korta..
Ingeting...


Vafan!! var detta vad jag kunde komma på efter en veckas frånvaro, pinsamt. jaja där är säkert ett bra antal stavfel som ni kan skratta åt istället. 

violer är röda, rosor är blå, jag är dyslektiker, vafan då!!




 

En sak ni inte visste om mig!!

En sak ni inte visste om mig. Okej det är mycket ni inte visste om mig. Som tex att jag en gång bajsa i en buske på väg till förskolan. Kunde verkligen inte hålla mig, så där satt jag med min batman-hjälm i ena handen och en bunte ny fallna löv i andra. Nåt maj praojdes måment.

Men det var inte det jag skulle skriva utan att när jag var lite så var jag, vad ska man säga, lite efter med allting. Eller rättare sagt vissa saker gilla jag lite för mycket så jag kunde inte släppa det. Jag tex. drack välling tills jag var så pass gammal att jag kommer ihåg att jag drack välling. Liggandes på en filt som en jävla hund i köket drack jag min välling varje morgon. Jag lekte med leksaker år efter alla andra. Jag kommer ihåg att jag och en kompis i smyg lekte med hans playmobil i källaren. Jag skämdes men fan vad kul det var.
Jag var till och med efter med mitt snack. Kunde för helvete inte snacka förrän jag började skolan. Jag kunde inte säga "K" sa alltid "F" istället. så där sprang jag och käkade upp folks mattor och hade saker i min fitta. Blev konstigt nog inte mobbad ändå. Eller det kanske jag blev men fattade det inte, var ju lite efter som sagt.

Men det verkar sitta kvar. Började blogg vid 26 års ålder. hur normalt är det? Älskar också vattenland sjuktligt mycket. När vi är på semester jag o Anna så brukar jag alltid leta upp ett vattenland. Sen springer jag där och åker allt själv medan jag tvingar Anna som inte åker något att stå nedanför och vinka till mig. Efteråt springer jag fram till henne och skriker hysterisk "Såg du, Såg du" och hon klappar mig försiktigt på huvudet och med ett leende säger hon tålmodigt "ja det gjorde jag, duktig du är, spring nu iväg igen" Och det gör jag till nästa rutchbana. Ibland kliver Anna in och säger till mig att smörja in mig eller att jag måste dricka något. Då gör jag det. Ibland när jag åker och Anna vinkar så gör jag helikopter tillbaka bara för att göra allt lite sjukare.


Tänkte posta detta på Facebook men fegade ...

img_1466 (MMS)

Tänkte posta detta på Facebook men fegade ur. Curling är ju faktiskt en sport. Damfotboll också.


J-dagen e kommen. Frågor??

img_1458 (MMS)

J-dagen e kommen. Frågor??


Perfekt. Och vi ska umgås hela kvällen.

img_1455 (MMS)

Perfekt. Och vi ska umgås hela kvällen.


RSS 2.0