KOM IGEN, Glid in i tvåan..

Anna är nere i Malmö och tänkte gå på Rihanna. Jag säger tänkte, för Rihanna ställde in. haha.

Men då passar jag på att träffa en annan.

Hon spänner blicken i mig, stönades och svettandes uppmanar hon mig gång på gång att "glida in i tvåan". Jag rodnar men samtidigt är jag är inte mer än människa och lyder. Jag är ju ändå här frivilligt. Jag tycker tvåan är jobbig, jag är mer än ettan kille. Känns mer bekvämt, tillbaka lutandes liksom. Men jag får inte en lugn stund. TVÅAN!! skriker hon igen.. Och det är bara att bita i kudden för pappa flyttar upp ett steg...

Ja, det är exakt vad ni smarta redan har räknat ut att det är, Spinning!

Men detta med spinning är bara båg, hitte på, bull shit.. När man ser en som man såg för ett år sedan på samma jävla cykel bara har blivit fettare så börjar man ana oråd.. Men hon tänker kanske samma som om mig "Vafan, den degklumpen satt ju där för ett år sedan också, har han inte bajsat på ett år eller?"

SMS-inlägg

img_1450 (MMS)


"It's okay to eat fish 'cause´they don't have any feelings"

Vad händer med mig! Har suttit och skrivit på nitton olika inlägg nu och alla blir bara böliga. Har jag blivit en bölunge? vad är det med mig. Jag vill ju vara hård. (That's what he said) Sitter och skriver om minnen från förr och kommer bara in på dem goa bitarna och spinner i väg med menningar som: En vas från tidigt 50-tal som slingras runt av inbrända orikdeer som har fylls med alla regnbågens färger. Ståendes i fönstret som lyser ut mot en frostig oktobermånad.

Detta är inte vad jag vill skriva just nu. Jag vill in mer på hårdare metaforer. Typ: Där satt jag i min sönder runkade krökade förtölj från sent 90-tal och rå-blängde ner kärringen utanför fönstret samtidigt som jag släkte min gula Blend med hjälp av pannbenet. I bakgrunden sjunger en ung Kurt Cobain "It's okay to eat fish 'cause´they don't have any feelings"

Vad e det för fel på mig just nu???!!?

BästFöreDatum!!

Igårkväll åt jag Solroskärnor precis som vilken 92 åring som helst. Smakade unket i munnen, typ gammalt.. Som att hångla med en 92åring kommer jag ihåg at jag tänkte. Konstigt nog åt jag fyra fem nävar till. Vad säger det om mig egentligen? Att jag har ett sug efter 92 åringar eller att jag bara är allmänt dum i huvudet.

Sen kollade jag på påsen och ser att den har bästföredatum 2007, villket otroligt nog var samma som hos mig.
2007 började på en måndag och var jag 21år och fysiskt sett på toppen av min karriär. Jag var stålmannen, Heman och Pippi Långstrump i ett. Jag kände mig som en otroligt fint vin som bara gottar tills sig mer och mer. Men sen vände det och jag har sakta men säkert börjat klumpa ihop mig som en gammal mellanmjölk som glöms bort längs in i kylen bakom osten.
Fan vad jag saknar 2007 men samtidigt då 2007 var min Kryptonit..
Pepe Eng.. Varför?? Varför inte!!

Så går det fågeljävel när du ska nosa dig ...

img_1441 (MMS)

Så går det fågeljävel när du ska nosa dig med en MiniCooper som ska ta igen 30 minuters försening mellan Helsingborg o Jönköping.


Hur är det möjligt!!

Året har 365dagar. Och dessa 365 dagar ska du försöka fylla med glädje och roligheter. Vissa fyller dem med danskurser, skogspromenader, och bingolotto. Och andra med sado-masochism, strypsex och trevliga fredagkvällar.
Men jag har valt att fylla mitt med fotboll och trevligt sällskap.
Och självklart har årets två absolut roligste händelser hamnat på samma jävla helg. Herrklubben och sista kvalmatchen. Av 365 dagar så hamnar dem så klart på exakt samma dag. Hur fan är det möjligt. Tapetshopping och begravningar hamnar ju aldrig på samma dag.

Kommer bli sorgligt att missa segertåget på lördag..

SKÄMS

Jag är sjuk och varit hemma från jobbet idag. Har varit så sjukt uttråkad hela dagen.
Det ända roliga som hänt idag var när jag svimmade när jag satt och sket. Fatta hur hög skämselfaktorn var när jag vaknade upp med byxorna vid anklarna och en spräckt läpp på badrumsgolvet. Inte ett av mina stoltades ögonblick.
Annars en bra runda i lördags. Jag är 26år och får inte hålla på sådär. Ber om ursäkt. Skyller på kvalfeber.
Vid 04.00 delar jag taxi med Anna och en kebab hem. Glömmer sen både Anna och kebaben i taxin.  Inte uppskattat. Var verkligen sugen på den kebaben.

SMS-inlägg


Film-mys hos svärföräldrarna..

När man sitter hemma hos sina svärföräldrarna och kollar på just "Svärföräldrarna från helvetet" Så är det inte läge att börja kolla efter kameror och klämma ut kommentarer som: Jag känner mig iaktagen. Kom fram nu Reneé Nyberg.


 


Äcklad!

Ibland blir jag äcklad av mig själv. Finns saker som jag gör och sen efteråt så funderar jag på vad fan jag just gjorde.

Som till exempel så håller jag alltid inne fisarna när jag e på väg till bilen för att sedan avlossa den när alla dörrar är stängda. Känns som det är slöseri på kvalitets-fis att släppa den i det fria. Man får liksom ut mer av den i bilen. Man kan sitta och analysera den och nästan ta på den. poängsätta den på en skala 1-5. Man måste ta med alla kriterier: ljud, lukt, hangtime, och smak. Smak tänker ni. Men en riktigt bara fis ska vara lite matig. Man ska nästan vara mät efteråt. Bra hangtime är också viktigt, ja alla kriterierna är viktiga i och för sig. 

Erkänn killar att ni också gör så här? 
 
Det är när jag skriver sådan här inlägg jag är jävligt glad att man har ett stadigt förhållande och fast anställning.


Så ägda..

hahaha. Kan inte fatta att ni gick på den. Ni är så jävla ägda just nu..

Mirkalet!

Vi var young, dumb and full of cum när jag lärde känna Ted. Ted som bara behövs nämnas vid sitt förnamn, ungefär som Zlatan och Skurt. Men för er obildade så heter han Olsson också. Ted Olsson..

I tidig ålder fick han upp ögonen för musiken. Han satt ofta på sitt pojkrum och vrålade ut "The Ark" låtar. En personlig favorit som grannskapet fick höra många sena nätter var "Let Your Body Decide". Denna låt talade till Ted som ingen annan låt hade gjort förut. Det var även denna låt som Ted lärde sig att spela på gitarr först. Men efter det så lärde han sig fler och fler låtar på löpande band. Alla ackord i Eurovision song contest 1991 lärde han sig på mindre än en vecka. Han var frälst och hade hittat sitt kall. När han var 8 år tog sig det lite äldre bandet The Miracles Ted under vingarna. Då gick Ted under artist namnet Ted Sdet. Som är en Palindrom och en direkt hyllning till sin stora idol, Ola Salo. The Miracles gjorde succe på dem lokala krogarna, VikingBar, Tigris mm.


The fucking Miracle!!

Men vad många såg i tidig ålder och även Ted fick upp ögonen för lite senare var hans ooootroliga talang inom en bollsport som även kallas fotboll. Stadens största lag Helsingborgs IF var inte sena med att knytta åt sig Ted. Dem såg potentialen och ville forma Ted till en ny Gunnar Nordahl. Hyllningarna avlöste varandra och det finns ett specifikt Gothia Cup minne som fortfarande går varm i vaktmästarnas fikarum på Olympia, Ronny "Rulle" svenssons favorit anekdot är just Ted´s genombrott Gothia 1996 och det är den första som bränns av när det kommer en ny pågaspolning in i fikarummet.


Ted hade även stora framgångar med MrThi´s Allstar en sommar..

Året är 2001 och Ted har försvunnit lite ur rampljuset. Han hade hittat kärleken. Den gudabenådade sötnosen My Hallbäck lyckades till sist fånga Ted´s hjärta. Ted föll hårdare än Jakobs kommentarer 05,00 en söndagmorgon och snabbare än Pierre Larssons fotbolls karriär. Ted var SÅLD som en bostadsrätt på Kullagatan. 



My och Ted.

Fast att han får "Doppa" oftare än en gäst på en fondue-restaurangen så saknades något i hans liv. Han kom snabbt underfull med att det var den runda, svart o vita bollen som saknades. Men pga alldeles för många kvällar nere hos sin goda vän Kalle på Telegrafen så var vindsnabbheten som bort blåst (Ni missa väl inte ordvitsen i den meningen) och min goda vän eller det får bli VÅR goda vän Ted sökte sig till en roll utanför planen. Han blev sportchef för det bästa fotbollslaget mellan Örbyvallar och Rydebäck om man inte räknar med Sundsgårdens korpalag då förstås. Där gjorde han stora framgångar med nyförvar som Coffe, Albert och Linkan..



Nu förtiden trivs Ted mycket bra i sin tillvaro. På frågan, vad gör du nu förtiden, Ted? svarade Ted följande: "Dricker öl och prylar kärringen". Men både du, jag och Ted vet att det inte är sant. Nä Ted skulle aldrig göra en fluga förnär. Han är gudasnäll rätt igenom. Men med det vill jag inte säga att Ted är en mes. tvärtom. Ted sitter aldrig ner och kissar utan står som en Man gör. Tror fan till och med att Ted bajsar stående, så mycket MAN är han..

Varför skriver jag detta?? Ingen speciell anledning. Ville bara hylla min mycket goda vän Ted.
 




Death Row

Hej hej hallå<---- Har alltid svårt med hur jag ska börja inläggen när jag har varit frånvarande ett tag. Känner skuldkänslor inför er. Lite, vem tror han att han är, har inte skrivit något på en vecka och sen har han mage att bara komma här med sitt "Hej hej hallå" precis som om vi inte har känslor, HALLÅ MrThi, VI HAR KÄNSLOR ditt.. ditt.. ditt jävla prutthuvud. ahhhhhhhh.. Sen ser jag er springa ut från rummet med händerna över huvudet rasslandes..

Men det jag tänkte skriva var:
Jag tycker vi ska avskaffa dödsstraffet och införa tapetshopping med med min flickvän istället. Efter en heldag i helgen kollandes på en miljon olika tapeter, så kunde jag känna avundsjuka för dem på death row. Dem får ju till och med bestämma sin sista måltid ju. Själv så blev det en sallad. 





RSS 2.0