Valencia

Hej hej.. Är förmodligen nu någonstanns på Valencias gator. Prutar kanske på ett urtjusig badlakan eller kanske på ett riktigt fint museeum vem vet. Alltså jag är på museeumet inte prutar på ett. Eller kanske det med. Fatta vad överraskad Anna kommer bli om jag kommer hem med ett helt jävla museeum som suvenir till henne. Lite bättre än nagelsaxen och citronen hon fick när jag hade varit på aiya napa, där snackar vi sista minuten, panik present.. Men jag tyckte jag lyckades ganska bra..
Det blogginlägget är förinställt och skrevs i måndags. I måndags då jag var lika obrun och nykter som ni är nu där hemma. I måndags då jag INTE satt med en long island iste i en solstol på en av Valencias alla stränder.. Valencia ligger väl vid havet? jaaaaa klart det gör.. eller??
Måste dra nu. förmodligen så är min drink slut och jag måste vissla på någon liten springpojk som hämtar en ny...

Nu har vi semester. Aldrig för tidigt för ...

img_1913 (MMS)

Nu har vi semester. Aldrig för tidigt för en obligatorisk röd, grön, brun (pölse, hof, gammel dansk) men vi vaska pölsen och gammel dansken och körde på sort guld istället.


gentlemen's club

Förresten, hur är strippklubbarna i Valencia?? Det är INTE jag som undrar. Alltså  det är kompis kompis som undrar. Han vill vara anonym. Och det kan jag förstå om han går på sådana snuskigheter.. Men igen alltså, hur är dem, bra standard eller??

Drar en runda Barcelona imorgon och sen vi...

img_0912 (MMS)

Drar en runda till Barcelona imorgon och sen vidare mot Valencia.  Känns som om det är något jag missat i min packning. kommer bara inte på vad det kan vara...


Kittel och hans golfhumör. Den gången han ...

img_0911 (MMS)

Kittel och hans golfhumör. Den gången han vi inte ens lämna drivingrangen.


Lite random bilder från Ven!

Har varit på Ven och firat midsommar hela helgen.  riktigt bra kan jag meddela. Jag tänkte jag skulle fota en massa men jag hade aldrig med mig kameran. Men några bilder han jag ta. jag så dem lägger jag upp här..
.
några av tjejerna precis innan dem dra ner till stranden. Tessan längst till vänster bara "Tagga inte mig på facebook"
Sen skulle vi spela lite fotboll. Det var tjejerna mot killarna. Fotade tyvärr aldrig vårt lag. Men det blev stor kross. Tror vi vann med 13-0.
En bild på Nettan precis efter nattadoppet. Fick ta minst 5 bilder för hon blev aldrig nöjd.
Katja vilar lite innan sillen. Men det gjorde hon rätt i. Hon tog sedan silverplatsen i "Fullast vinner" Ingen dricker Jägger som denna tjej, helt sjukt.
Här har vi första platsen i "fullast vinner"  hahahaha joggingbogging hahahaha. nää förlåt det var ett interntskämt mellan mig och Lisa. Glöm inte att wasaloppet 2013 som du lovade *Blink blink*
Näää var kom den bilden ifrån?? Jag lovade ju grabbarna att jag raderade den..

Tribute

Läser att IKEA lämnat ut en unge till fel familj. Är det inte mer anmärkningsvärt att någon har tagit imot fel unge?? Kan jag tycka iallafall.

Skitsamma det var inte det jag skulle skriva.... Vad var det nu jag skulle skriva.. aaahhh.. nu glömde jag bort det.. något om fotboll tror jag, eller var det något ang. storken i Ekeby kanske.  jävla IKEA. vafan skulle jag börja tänka på det för. Jag hade ju något riktigt bra att skriva... typ årets blogginlägg.. Ni fattar inte hur jädrans himla bra blogginlägg jag hade utformat i mitt huvud.. Ni hade bara "wooooww that´s the shit"  Men nu tack vare en idiot familj som tog i mot fel unge så blir det inget SUPER-blogginlägg...

Men seriöst....

Hej, jag ska hämta vårat barn.
Här varsegoda..
Jag kommer inte ihåg att jag hade två..
Joo men det ska du ha enligt mina papper.
Näää jag är nästan hundra på att jag bara har en dotter.
VAD FAN SÄGER DU?? Menar du att jag har fel i mina papper eller???
Nej nej nej, absolut inte.... Kom här flickor.. Eran mamma har ett och annat att förklara för pappa..

Semester

Bara 3 dagar kvar till semester.

Alltså bara 3 dagar kvar till:

Dricka öl till frukost.
Inte ta på sig byxor.
Dricka öl till mellanmål.
Ringa alla som inte har semester.
Dricka öl till lunch
Onanera oavbrutet en hel dag.
Dricka öl till tre-fikat
Sovmorgon till... Ja det blir ju ingen sovmorgon eftersom man fortfarande efter 1½år inte fått upp gardiner eller persienner så denne svennen går upp när solen går upp vilket betyder förtillfället 05,30 ungefär.FML.
Dricka öl till kvällsmaten
Läsa en bok


Fakk da wårld. Aj do wat äver de fakk aj w...

img_0883 (MMS)

Fakk da wårld. Aj do wat äver de fakk aj want.  Taco's på en måndag. Hell yeah. Jag är en rebell.


sluta kröka

Ska sluta kröka nu. Jag vet att det säger ALLA. Men jag ska verkligen sluta. Blir förhelvete 26 nu i sommar, kan inte hålla på så här. Så NEJ nu är det slut på kröket. Ja ni hörde rätt, Lars Martin Thiman ska bli nykterist.

Ja förutom nästa helg då förstås, för det är ju midsommar och det ska firas med en maratonfylla ute på Ven fredag-söndag.  Ja sen dra jag ju till Valencia och där måste det festas så klart. och efter det ska jag till Uppsala och träffa gamla lumparpolare så då kan jag ju INTE inte kröka. Sen ska jag och Anna till STHLM huvudstaden så där blir det några glas vin kan jag tänka mig. Sen fyller jag ju år och då JÄVLAR ska det firas.




JAAA jag vet att man kan ha roligt utan alkohol. Men jag förespråkar inte knark..

Dagens outfit.

img_0830 (MMS)

Och svaret på frågan som ni alla undrar är, JA jag är helt naken under.


Var på Cardinal igår iallafall. Resten får...

img_0880 (MMS)

Var på Cardinal igår iallafall. Resten får jag gissa. Bra utgång.


söndag


Sen på söndagen drar jag igång en jävla föreställning. 
Mitt mission är att få Anna att tro att jag inte var så jävla full igår. 

Jag ser en tallrik vid soffbordet, det ligger 94 makaroner bredvid och minst dubbelt så många på golvet. Aha jag måste ha kokat makaroner när jag kom hem. 
"Fan vad hunrig jag var när vi kom hem i natt, tur vi hade kvar makaroner" Är en perfekt mening att slänga ur sig här. Först så får det henne att tror att du faktiskt kommer ihåg att du lagade makaroner inatt. Sen med användandet av VI så får du också reda på om ni åkte hem tillsammans. Invänder hon inte så gjorde ni det men om hon skulle kolla frågandes på dig så kastar du bara snabbt ur dig " Alltså jag delade taxi med en polare"
YEES, inget invändande, vantage Thiman.
Så nu har vi henne i gungning.
Fram med mobil. Har jag ringt och beställt taxi hem så har du ett bekräftelse sms i din mobil där tiden står. Fan inget SMS.. Letar upp plånboken, Nu gäller det att hitta kvitton. BINGO. Har har vi ett kvitto hos Sverige Taxi. klockslag 01.57. "Skönt att vi gick hem så tidigt hjärtat, jag orkade inte med Cardinal igår"  Snyggt, för jag vet att jag aldrig drar till Cardinal innan 02.00. Så nu har vi fått henne att tror att jag inte var så full igår. Mission complete

När hundar luktar på piss på träd, är det som deras Facebook då??

Vaknade i söndags efter en blöt runda på stan. Än en gång hade jag fallit offer för starkspriten. Det var lagfest och tydligen skulle vi nykomlingar i denna forna allsvenska klubb hjälpas åt att få ner en flaska tequila och en flaska vad jag tror var Absolut Mango.
Vi var fem nya. En hoppade av efter först shoten. Vi var nu fyra. 

Med tanke på min huvudvärk på söndagen och brist på minne från 22.00 kvällen innan så tror jag att vi lyckades.


google

Hatar mitt internet just nu. Jag skulle precis googla Gonorre. Nog snabbt det går nu. Hade varit snabbare att köpa en biljett, en sista-minuten-biljett kanske, sätta mig på flyget, beställa en pinne till flygplans maten, sen en till efter det, stiga av, visla på en taxi, glömt växla pengar, FAN, lungt han tar kort, åker, krockar nästan med en ko (?), kliver av, dricksar ej, kollar upp, äntligen framme, knacka på dörren, en liten dam öppnar och ber mig stiga in, jag är nu i självaste googles huvudkontor, jag frågar efter VD, Chefen, the boss, killen som rules this shit, hon pekar mig åt rätt riktning, går förbi en sådan dricksfontän man bara ser i amerikanska college filmer, funderar en stund på att dricka men hoppar det, kanske på tillbaka vägen, kommer fram till en stor dörr som luktar Chefens kontor, sparkar upp dörren och frågar "Är det du som är the big cheese på detta ställe?" Han lyfter sitt huvud upp och ner i små lätta rörelser som tyder på ett JA, jag går fram och slår min kuk i bordet så kraftigt att hans vatten spills ut, "DU, vad fan är detta för vårtor runt mitt ollon????"

Finding Waldo!!

img_0861 (MMS)

Finding Waldo!!


I got 99 cookies cuz a bitch ate 1.

Martin, kan du hjälpa mig att öppna denna burken? Självklart, sssmack och burken öppnas. Därför har ni sämre lön.

Kungen!!

Många blandade känslor om Carl XVI Gustaf. Jag har dålig koll på vad som egentligen har hänt. Har killen gått på strippklubb eller?? Känns som detta är uppdelat i två läger. Kvinnliga könet går i taket och vet inte hut. "Hur kan den jävla mansgrisen vara vår stadschef?" Jävla sexism. Medan det manliga könet där ibland jag ingår tänker; Han är KUNG..

RSS 2.0