Bloggare..

Hej hopp, tjingeling.. idag liksom har jag shoppat ett par nya skooooooooor. Såå himla najs alltså, Jag och "the gang" Ja vi kallar oss det, "The Gang"  såå himla mysigt.. tihi tihi.. var på the mall. Det betyder köpcentrum på engelska.  Och helt plötsligt så bara var där en gräddbulle-affär. Vi bara Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieee. Gräddbulle e sååååååå gott. Vi fem (The Gang, tihi tihi.) delade på en. Efteråt vi bara sååå mätta... På uppmärksamhet.. hihihi.. bara skoja för det blir vi aldrig. Vi e så snygga ju. blink blink..

Nog svårt att vara bloggare...

72 år!!

I helgen så var Ninja nere och det skulle bli åka av på lördagen. Det snackades om att denna lördagen skulle bli den lördagen vi skulle snacka om när vi är 72 år och reminissar på bänken utanför Matöppet. När vi sitter där och drömmer oss tillbaka om våra "Party år" så skulle denna helgen komma upp.
"Kommer du ihåg den helgen? 27 augusti tror jag att det var, 2011. FAN vad kul vi hade! Allt hände!"

Men så gick lördagen och det blev söndag. Och ingen kommer ihåg gårdagen..



Winning...

Har ju sagt att fetto Thiman ska bort och för att motivera mig så har jag gjort det till en tävling/vad med Lena. Först som når sin drömvikt vinner. Blir inte enklare än så.. Och tävlings människa som man är så gör jag allt för att vinna. Så idag köpte jag en schwartswalds tårta och åkte hem till Lena och lämnade över den. Nu hoppas vi bara att hon inte kan stå i mot och käka den. Kanske inte direkt fair play.. #Winning


Varit och kollat när HIF spelade boll. Sto...

img_1202 (MMS)

Varit och kollat när HIF spelade boll. Stod VIP på mitt kort. Vad fan betyder det?? Brukar alltid stå det på saker som jag får. Konstigt.


"Jag vet, vi åker till Köpenhamn"  "JAAAA ...

img_1192 (MMS)

"Jag vet, vi åker till Köpenhamn"  "JAAAA det gör vi" Finns inget dåligt väder, bara alldeles för litet paraply och ett par ruskigt slitna Thailand Converse.


God morgon.

img_1185 (MMS)

God morgon.


Ligger och glor på HIF i brist på annat. E...

img_1174 (MMS)

Ligger och glor på HIF i brist på annat. Eller pga att jag tappa fjärrkontrollen i golvet och ett batteri rulla under soffan och det är under min värdighet att gå fram till TV och byta kanal. Så därför ligger jag här nu och tycker synd om Alvaro Santos. Det ser bara jobbigt ut. Han vill så mycket men det funkar inte direkt. Han är bara.....bara.... överviktig. Nu e det så också att jag kan inte ett skit om fotboll och har sett kanske 29 minuter totalt av HIF i år så han kanske gör succé. Då är min observation inte helt succé. Jaja men vi hörs imorgonbitti. Jag säger god morgon innan jag går till jobb. Okej??


fetto!

I måndags åt jag en pizza på lunchen. Åt och åt, jag vek den 4 gånger och tryckte in den i aphuet som Kittel hade sagt.  Alltså en pizza är inte fel någon gång i månaden men 2-4 gånger i veckan är inte okej. Sen att jag ska ha värstingen med 3 olika sorters kött och som toppas med bernaisesås så blir det bara sjukt.

 

Men nu ska fetto-Thiman försvinna. Och nu är det allvar. Ser ni mig käka en pizza så är det fritt fram att drop-kicka mig i huet direkt på plats. Söndagar räknas inte för den dagen är Pizza-okej-dag. Måste ha min bakis-pizza. Men annars är det bara att sula på så inåtta helvete. Ta i som fan för det ska kännas.. Sats på över fem meter är helt okej. Börjar ni kom upp mot tio meter så lugna ner er lite. Det är för helvete bara en pizza.

True talent

Sitter hemma som en jävla klimakterie kärring och nästan blir tårögd av att se True Talent. Fyfan vad jag föraktar mig själv just nu. Vill slå mig själv i huvudet.... Hårt.

Måste vinna tillbaka min manlighet och det är jävligt snabbt. Funderar på att kliva ut på balkongen och bara köra ett svanhopp ner i asfalten. Bara för att jag kan. Spräcka bröstkorgen på fyra ställen och bara skaka av mig grusen och gå in genom porten igen för att sen se klart på True Talent.

Söndag

Gillar söndagar.. Brukar vara min facebook/Aftonbladet/kanal5Play/Youji..youtube och enjävlamassaolikabloggar-läsar dag. Tar bara på mig byxor för en kort stund när jag hämtar pizza på Gula kiosken. Sen är det filsingar och jugge linne som gäller.. Hade helst gått naken men känns dumt när "den" släppar i marken. It's funny because it's true... 

Är alltid lite bakiskänslig på söndagar, ja även på lördagar om jag har slått klackarna i taket på fredan. Blir ni det också?? Alltså ni kan inte se Gordon Ramsay utan att snyftande tvinga fram "Låt han vara, han gör ju sitt bästa" Eller få gåshud av en bra vikt nergång på Biggest looser. Skit störigt. Fick precis rysningar av ett bra lagt ord på Wordfeud. Normalt??

Hade egentligen inget att säga mer än god söndag på er.. Och nu ska jag se en romantiskt komedi och DÖ av upphetsning..


På väg till jobb, syns det???  Alltså att ...

img_1095 (MMS)

På väg till jobb, syns det???  Alltså att jag har tränat röven hela försäsongen.


Wordfeud-träsket

Ja just det, jag hade en blogg, glömde.. Har hamnat i wordfeud träsket. möt mig vet ja. Jag heter MrThi.

Annars då.. Jo en fluga höll på att tetas härom dagen. Killen hade självmords tankar. Ser han inte hur mycket större jag är, ändå skulle han landa på min mat, min näsa, mitt knä. Till sist fick jag honom. PANG rätt in i elementet flög han. Gick och kollade vilka skador jag hade åkommit honom. Men så började han jiddra igen och SMACK där fick jag äntligen användning av Lokaltidningen.. Sen plockade jag upp honom och la honom i fönstret som ett varnade exempel till hans homeboys.


Mitt exemplar? Skulle jag spara det???

img_1092 (MMS)

Mitt exemplar? Skulle jag spara det???


TWITTER!!

Ojsan inte bloggat på ett tag nu. Men såå what.. Vad ska ni göra, sluta kommentera eller? Nä just det..
Men har faktiskt inget intressant att skriva så jag vill bara promota Twitter lite. Nu när alla, ja ALLA, har iphone så är det skit lätt att följa Twitter och skriva Twitter så. Så börja NU. Sen kan ni följa mig där.  @MartinThiman. Har knappt några follower så det hade varit lite kul med några nya..

Här är några random twitts från radom personer som det så fint heter. Så ni förstår vad ni missar!! Det är INTE jag som har skrivit dem...

Ladies, do you like the strong, silent type? Then you'll love my farts

Having a penis long enough to touch your anus is God's way of telling you to go fuck yourself.

Masturbate in the mirror and tell me we didn't evolve from primates. You can't!

My account is still sending spam out. So if you get a DM saying "Email me a picture of your penis" just do it, but don't click any links.

Very pretentious of horses to think they need shoes too.

My girlfriend says we don't have enough pillow talk. So I'm going to smother her with one.

I like to scare my girlfriend while she's folding laundry. It's the only way I can get her to drop her panties

Like I'm the only one that wonders how fast a hummingbird masturbates

Want to blow off some steam? Perfect! My penis’ name is Steam

Rädd för pedofiler? Väx upp!

Flicka avslängd för att hon inte kunde uppvisa biljett? Ironiskt med tanke på alla som haft biljett när SJ inte kunnat uppvisa något tåg.


Andra som twittrar från Helsingborgs trakten som jag känner till är följande.
@DanielStjerna
@TacoTorner
@Bellaos
@KristofferKitte
@Thynello
@SuperSigge
@n_mattias
@henkeH
@Pierrelarsson
@HolgardP
@Pedersensara

Vissa av dessa kanske har slutat.
Har jag missat någon??

RSS 2.0