Somnade i 5 min på bussen mellan Linköping...

img_1071 (MMS)

Somnade i 5 min på bussen mellan Linköping o Åtvidaberg. Blir helt plötsligt väckt av Anna som säger att vi är framme. Yrvaken kliver jag av med fullt förtroende på Anna. Men big misstake. Vi hade bara klivit av två mil för tidigt. Nästa buss skulle komma om 2 timmar. Och tydligen så fanns det inga taxibilar.  Tack Anna. Jag tappade kontrollen i 5 min och Anna tog taktpinne och tappade den rejält.


Förinställda inlägg??

Måste jag skriva massa förinställda inlägg nu eller har dem internet i Åtvidaberg??
Om jag skulle gå vilse i Åtvidaberg och ni måste efterlysa mig så vill jag att ni lämnar denna bilden till polisen!
Men om det skulle gå så långt att ni måste lämna en bild till pressen så hade jag uppskatta mer denna bilden.

Hatar rubriker...

Drar i väg på en ny resa igen imorgon. Kändes som det var dax. Saknar varmen och det får man inte här i Helsingborg verkar det som. Alltså det är inte långt borta denna gången. Det är inom Europa i alla fall. Ja man kan säga att det tilll och med är inom Norden. Ja okej då, inom Skandinavien. Närmare bestämt i Sverige. Jaaaa jag ska till Åtvidaberg.
Skylten "Välkommen till Åtvidaberg" och Välkommen tillbaka till Åtvidaberg " sitter på samma stolpe.
Men det blir nog bra. Ska på bröllop.


Huvudgatan i Åtvidaberg!


Centrum i Åtvidaberg.


Hela Åtvidabergs befolkning samlade på en bild!


Sitter med Stjerna o säljer biljetter på A...

img_1062 (MMS)

Sitter med Stjerna o säljer biljetter på Axels tivoli. Stjerna tjänar lite vid sidan om på sitt eget sätt. Han vill meddela att affärerna går bra nu.


Födelsedagspresent!!

Jag fyllde som bekant år i lördags. Mamma ringde mig och sa att hon hade fixat min födelsedagspresent och det var bara att komma och hämta den. Hon sa det med en röst som påminde om dr Evil i Austin Power filmerna. Sen följdes det med ett skratt som rös till i hela ryggraden. Vad är det nu han jag tänka men brydde mig inte märkant, jag skulle få en present ju. Kan det vara en ny cykel? en resa? köksTV kanske?. Ja det kunde vara vad som helst. Mamma har alltid varit bra med det här med presenter. Jag satte mig i bilen och körde dem 10 km/h för snabbt som har blivit en dålig vana för mig. Körde på en fågel, begravde inte den. Siktade i stället på två nya fåglar på trottoaren, missade. Skitsamma tänkte jag och körde vidare mot morsan. Ledig parkering precis utanför morsan port. Jag kom på mig själv nynandes på "It´s gonna be a good day". 
Morsan öppnar dörren och jag ombeds att stiga in. Slå dig ner så ska jag hämta din present. Jag sparkar undan katten från MIN favorit plats, Ja det var en sådan dag då jag ansåg att människan var det högre vässendet. Mamma tröstar Nisse som är katten som råkade få en alldeles för hård spark och flög in i elementet för två sekunder sen innan hon räcker över "Presenten"




Jag: Vad fan är detta?  När hon räcker över den fulaste teckning jag sett.
Morsan: En katt!
Jag: Vad menar du med detta??
Morsan: Mellan du var två och tretton år fick jag bara teckningar och fula jävla skålar som du gjort i slöjden. Hur jävla glad tror du jag var då?? Jag önskade mig en ny klänning, fick en ful jävla smörkniv.
Jag: ja men. jag var ju..
Morsan: Vänta lite. Jag ska bara hämta en sak som jag täljde i morse. Det kommer bli din julklapp..
Jag: .....
Morsan: Payback it´s a bitch...

Strippstång..

Var uppe hos Tobbe förra helgen i uppsala. Klart killen har en strippstång i vardagsrummet. Fatta att killen har en strippstång i vardagsrummet. En STRIPPSTÅNG i VARDAGSRUMMET!!. Men nu när jag tänker efter så hade jag nog hellre velat ha en strippa i vardagsrummet..  Eller ett vardagsrum på strippstället.



Jag tog på mig en manbikini och körde en liten show för grabbarna.. 640 kr fick jag ihop.

Topp 3

Topp 3 bästa förfesten på hemmaplan hade vi igår... Kan inte ge den rättvisa genom ord. Den måste ha upplevs. Men lägenhet ser fakkt app idag. Tänkte städa, men vet inte var jag ska börja. Jävla tur att jag ska flytta. Tycker nog grannarna också. Vågar inte möta dem med blicken efter igår. Min cykel är punkterad idag och jag tror inte det är en tillfällighet.
Jaja kom på nu var jag ska börja min städning, Utomhus. Ser att vi har kastat ut en brassestol genom balkongen. Rockstars kastar ut TV-apparater från Hiltons Hotell. Martin Thiman kastar brassestolar från bottenplan på jönköpingsgatan..

Vi firar min födelsedag och dricker vin he...

img_1050 (MMS)

Vi firar min födelsedag och dricker vin hemma hos stjerna. Stjerna är inne på nätet just nu för att sälja lite fonder för att klara utgifterna ikväll.  Hahaha då är man törstig.


Fyller år idag,,

Jag fyller år idag. Folk kan väl skicka ett sms och säga grattis. 0708-343730.  Hade blivit så glad. Men om ni är min mamma så ring istället. Känns mer personligt då.

Jag fyller år idag. Folk kan väl skicka et...

img_0758 (MMS)

Jag fyller år idag. Folk kan väl skicka ett sms och säga grattis. 0708-343730.  Hade blivit så glad. Men om ni är min mamma så ring istället. Känns mer personligt då.


25 år och på väg hem till morsan med smuts...

img_1039 (MMS)

25 år och på väg hem till morsan med smutstvätten. Där förlorade jag alla vuxen-poäng jag fick när jag skaffa medmera kort på Coop.


Oskarshamns Allehanda..

Läste denna för cirka 3 år sedan kan ha varit 7 år sedan också, lite osäker där. Men iallafall så surfa jag förbi det igen och skratta lika mcket idag som för 9 år sedan..

Ur Oskarshamns dagblad eller vad den heter.

"Läktarvåldet riskerar skrämma bort publiken från de allsvenska arenorna. Är du rädd för att gå på fotboll?

Mats Larsson 28, arbetslös, Oskarshamn

- Jag har aldrig slagits på en fotbollsmatch, eller jo det har jag visst det, förresten. En gång. Jag slog till min fru när hon höll på att jiddra med sin telefon istället för att kolla på matchen. Antingen är man på match och då kollar man på den eller så sitter man någon annanstans och jiddrar med sina sms och skit. Men man gör inte både och. Det blev hon varse, fyfan, vad jag klippte henne..."

Jävla Leif..

Semestern slut och man är tillbaka i sitt slentriana liv igen. Är sååå jävla trött på morgnarna. Man skulle blivit prostituerad så man hade kunnat jobba från sängen..

Vad har annars hänt.. hmm. jag har ätit, skitit, sovit, köpt en lägenhet, ätit igen. 

Ja just det, jag ska bli sambo. Jag o Anna köpte en lägenhet när vi var i Grekland. INTE en sådan Hej.va.med.i.våran.undersökning.få.en.lott.ojj.du.vann.en.stereo.kom.med.här.till.våran.resort.och. lyssna.på.andra.säljare.försöka.kränga.på.dig.en.skit.billig.andelslägenhet.på.Kreta.men.vad.du. egentligen.får.är.ett.ordentligt.rövknull-lägenhet..   Nej inte en sådan, utan en lägenhet i det exklusiva (läs:pensionärs)  Norrahamnen. (Läs: Elineberg). riktigt jävla fet etagelägenhet (läs:ej etage) högst upp med grym utsikt (läs: markplan med utsikt på tant Greta när hon klipper gräset och är soft med att göra det i sina vita mormortrosor, Man kan se svettdropparna åka puckelpist-SM ner för hemorrojderna.  Men efter ett tag blir det ändå sjöjungfru-effekten och du drömmer dig bort. Tänk Greta 62 år yngre, många kilo lättare och man förväxlade inte pattarna med hennes knä. Hon kanske säsongade på Rhodos på Töserna bus en sommar, blev gravid. Bandana Leif från Rhodos lämnar henne för en yngre modell.. Hon tog ett jobb hos bosse på lanthandlen hemma i Svedala istället. Som hon sedan gifter sig med. Var är Bosse nu?? Har åren som lantbrukare tagit ut sin rätt? Jag kan se sorg i Gretas blick där hon går och klipper gräset. Men då kommer helt plötsligt Bosse ut med ett juggelinne och en Elefhantöl i vänster hand, Högran har han precis andvänt till annat, kan jag bara tänka mig. Men sorgen då? jag kan svära på att jag såg sorg i Gretas blick? aaahh, nu ser jag allt mycket tydligare. Det är Bandana Leif som fortfarande hänger kvar i hennes tankar.. Jävla Leif..)


Sjuk?

Läser kommentarerna och ser att det går ett rykte om att jag skulle vara sjuk!! Visserligen så har jag haft lite ont i halsen dem senaste dagarna men det är inget att oroa sig för. Jag är snart frisk.. Hur visste ni det förresten?

Framför mig sitter en Asiat med en chiwawa...

Framför mig sitter en Asiat med en chiwawa i koppel och bredvid honom en svensk med en Vesuvio i kartong. Inga konstigheter. Bara två olika människor med olika matkulturer. "äter du här eller tar du med?""tar med!!"


Åker med veoila transport. Tydligen har de...

img_2414 (MMS)

Åker med veoila transport. Tydligen har dem köpt in sovjetts gamla tåg från artonhundrafrösihjäl. Att detta skitet ens tog mig förbi  Påarps station är sjukt. Känns som vi reser nu på lånad tid. Ju närmare jag kommer Uppsala  innan möget bara ramlar ihop ju gladare blir jag. Ska fram sen och kolla om det är någon längst fram och kastar in kol i en ugn.  Men jag ska inte klaga biljetten var billig men dem behöver ju inte kasta det i huvudet på mig och skriva ut "snålis" på biljetten"


Resten av bilderna från Kreta då. Som sagt...

img_0962 (MMS)

Resten av bilderna från Kreta då. Som sagt fotograf är nog inte mitt framtida yrke.


Sitter på tåget till uppsala och går igeno...

img_0979 (MMS)

Sitter på tåget till uppsala och går igenom bilderna från Kreta och hittar denna. Detta måste vara världens snabbaste solbrillor. Haugen måste bli styv.


Hemma

Landade för någon timme sedan. Pissväder här hemma. skiter i detta nu och drar till Uppsala imorgon istället. Sen är semester slut och man tvingas vara hemma i Helsingborg.

.......

Jag var nervös. Jag visste inte varför. jag visste ju svaret. Vi har ju varit ihop snart 10 år och jag kan min Anna. Jag hade planerat allt i minsta detalj. Jag skulle ta henne till stranden där vi bara några timmar tidigare hade spelat strandtennis. Jag hade inte vissat någon nåd och spöat henne med 10-0. Det skulle vara en ungefärlig 10 minuter promenad från restaurangen där vi hade ätigt hennes favoriträtt här nere,  den vegetariska moussakan. Allt skulle vara så perfekt och inget kunde gå fel. Men ändå så gick jag nu här i lägenhet och svetades ovanligt mycket även för mig. Anna förstod att något var annorlunda men hon lät mig vara. Hon stod vid speglen och gjorde sig så fin som bara hon kan. Jag stirrade på henne i cirka 10 sec och ett glädjerus i mig spred sig från tårna upp till nackhåren. Sådan tur jag har som har henne tänkte jag. Pajar jag allt nu med denna fråga?? Vi har det bra nu, varför ska jag äventyra detta? Men nä det är dags. Ett nytt steg måste tas och det är i kväll. Vi tog oss igenom middagen klanderfritt och allt gick som planerat. Vin hade beställts in och Anna var på bra humör. Vi promenerade mot stranden. Hon tog sin arm runt min och lutade sitt söta lilla ansikte mot min axel. Jag log, detta kommer gå bra sa jag för mig själv. Det kändes som om 300 Sparta soldater anföll mitt hjärta men på ett bra sätt. Soldaterna var snälla idag. När min vänstra fot röra stranden följt av den högra så kommer svettningarna igen. Skärp dig Martin, du har ju gjort detta hundra gånger i ditt huvud. Du vet att hon kommer säga ja eller vet jag detta. FAN, tänk om jag har läst att signalerna fel, tänk om hon säger nej.. Jag tog henne till en speciell plats som jag hade valt ut. Jag hade gömt en filt och lite ljus under en solstol som jag plockade fram. Nu förstod Anna att något var på gång. Jag satte mig framför henne och tog hennes hand..
Älskling...  Har du någon gång funderat på trekant???

Vad händer där hemma??

Vad händer där hemma??

Har ni dåligt väder, hoppas?? Vann Sverige fotbolls VM? Har Ditte startat upp sin blogg igen? Har någon varit hemma hos mig och diskat? Vem vann valet? Har det varit ett val? Igen, är vädret piss?

Här nere är det så här bra!!



Prisa Gud


Horde att det har regnat hemma. hahhahahaha. Det finns en Gud!!

Grekland...

Är i Grekland nu. Tydligen håller landet på att kursa. Perfekt tillfälle att lägga ett bud på en bank eller kanske en hel ö.. Fatta vad soft.  Nästa gång ni ska ner och svina på Kos eller Rhodos så tänk om och åk till Koh Thiman istället.. Bring i friend or your green hat, Jag bjuder på första shoten.. Woooop Woooop

För inställda inlägg..

Nu till dessa jävla förinställda inläggen.. För det första så vet jag inte ens om det ska vara förinställda eller för inställda. Min svenska lärare gjorde världens sämsta jobb med mig. Seriöst att han fortfarande får jobba kvar som lärare är värre en att Ben Affleck fortfarande får skådespelarjobb i Hollywood. Så som han har misslyckas med mig är som om en brandman skulle stå och spruta bensin i stället för vatten på ett brinnande hus.
Tacka vet jag att mobiler och annat stavar åt en för det mesta nu förtiden. Men det är inte alltid man kan ta hjälp av stavningskontroll. Som för några dagar sedan när jag var på banken och hon bad mig skriva 40 i bokstäver.. eeehhhh..  Förtio?? Seriöst.. Skjut min svenska lärare..

bilder från Valencia

Sitter och kollar igenom mina bilder från Valencia. En bild är tagen. Och det är på taket på Kastrup i Köpenhamn.. Såå misslyckat.. Och vad fan har jag tänkt när jag fotade taket? Snygg akitektur eller?? Snygg lösning med att använda lyset från solen med hjälp av takfönster, det får verkligen hela denna promenaden till gaten att kännas som ett samlag.This shit i must shoot.  1, 2, 3 sec senare så har jag en bild på Kastrups tak och jag känner tillfredsställd, pömsig lite skamsen kanske. Jag tänder en cigg och går vidare mot gaten....

SMS-inlägg

img_0946 (MMS)


Just nu startar jag en kampanj.  Min favor...

img_0944 (MMS)

Just nu startar jag en kampanj.  Min favorit bloggare Ditte ?? har lagt ner sin blogg ditte.blogg.se om ni ser denna tjej ute så övertala henne att börja igen. Hon e rolig som få.  Bara en sån sak att hon lirar curling, hur roligt e inte det.  PS hon e singel. DS


si si..

Var och skulle hämta min cykel som jag så duktigt hade låst fast i cykelstället.. Men det var något som inte stämde när jag satte mig på den. Kan nästan svära på att den inte såg ut så här när jag lämnade den..
Om någon ser någon cyklandes runt på en damcykel äldre modell utan framdäck så holla at ya boy Läs. Ring mig.  för då är det förmodligen min cykel..

Orronbaggarna-Thiman/jakob 1-0

img_0941 (MMS)

Orronbaggarna-Thiman/jakob 1-0


Sitter i ziggeparken nu och lyssnar på ver...

img_0939 (MMS)

Sitter i ziggeparken nu och lyssnar på veronica maggio. Är det någon där inne som läser nu som kan be dem höja ljudet lite.


Rubrik...

Satt hemma hos Annas föräldrar och softa i soffan.. Precis käkat tacos kanske.. kan ha varit en lasagne också. Jag var fortfarande mooosig efter resan så jag kommer inte ihåg. Huvudet var ungefär 1.7 sec efter i allt. Hade någon kastat något mot mig och färdsträckan var kortare än 1,7 sec så hade jag inte haft en chans.

jag satt iallafall och små snacka med Annas mor om väder och vind tills hon säger. "Jag läser din blogg, rolig" 0,10 0,20 0,30.....1,7 "tack så mycket"  0,10 0,20 0,30.....1,7 sen slog det mig.. Antyde jag om att jag sökte strippklubbar i Valencia för ett par inlägg sedan???? HELVETE.... #Tystnadensomuppstår

Två tankar från Valencia

Det Haugen åt på denna resan hade platsat i Fear Factor.. Och jag kan bara säga att "Fear IS a factor fore me".. Shit, den mannen äter allt. En kväll åt han sardiner.. Vem fan väljer självmant att äta sardiner.. Jag fick nästan byta bord. Han förstörde min Grande Hamburgare upplevelse med sina små firrar ju...


Jag har inte sett Valencia i nyktert tillstånd. Ni vet den gamla goa repliken från sällskapsresan "Jag var nykter imorse men det börjar ordna upp sig nu" funkar inte.. det var mer, Jag var full i morse men jag är fullare nu.. Det var många "Breakfast for champions"  Alltså, Starköls frukost.. 




För ett år sedan så sålde jag mitt playsta...

img_0931 (MMS)

För ett år sedan så sålde jag mitt playstation och söp upp pengarna  på måndagsklubben. Ikväll är jag precis hemkommen från en powerwalk med Anna. Vart gick allt snett? FLM


Semester...

Hemkommen från ett soligt Valencia igår. Det var molnigt i Sverige. Bokade nu resa till Kreta idag, åker på tordag.


Alicante.

Nu har vi varit här ett tag  Tror vi har rört oss vidare mot Alicante. Som ni fattar så är detta fortfarande förinställda blogginlägg..
Som lite uppfyllnad i bloggen slänger jag ur mig två roliga historier om spanien.
Hur ser man att en bil kommer från spanien??
Växellådan är manuell..
Vad kallas en kremerad madridbo??
En Spannjoorr (Funkar bara på skånska. Alltså man säger en spann jord fast på skånska)


Seriöst, en blogg blir inte sämre än så här. Två torra jävla skämt.. jajaja våra halsar är iallfall inte torra nere i Alicante.. <--- Är inte helt hundra om det var ditt vi skulle efter Valencia..

Spanska

Min spanska börja ta sig nu. För er där hemma i regnet och rusket kommer här en lite snabbis på vad jag har lärt mig!!
cerveza= öl
Ciao bella = Typ snygg brud
Hola. cada uno es museeumet = Vart ligger närmaste bar
Ir a que el infierno imbécil = Hejsan farbror polis.

RSS 2.0