Håller på att packa ner lägenheten i lådor...

img_1351 (MMS)

Håller på att packa ner lägenheten i lådor nu. Finns roligare saker att göra en lördag.


Godmorgon. Kolla vad jag träffa i spegeln ...

Godmorgon. Kolla vad jag träffa i spegeln imorse, ett penntroll. Ett skäggigt penntroll.


Grannar

Det finns en gräns hos alla. Vissa kan ta en golden shower utan att röra en min medan andra snear för det lilla minsta..

Jag vill ändå påstå att jag har ganska hög tröskel, jag köper det mest, kan kanske kalla mig lite konflikt rädd eller fakking pussy om ni tycker det låter bättre. Men även jag har en gräns, även jag kan inte bara stå imot allt, även jag måste få visa mitt misstycke, även jag har känslor som i bland brister.

Det gäller mina grannarna. Spela hur hög musik ni vill, era ungar kan springa hur mycket dem vill, slå i köksskåpen, pissa i trappuppgången, kör efterfester så sent ni vill. Men nu får det fan räcka.. Någon idiot i min trappa har gått för långt. Och jag tar inte denna mentala golden shower längre. Nä jag sätter ner foten och skriver ett blogginlägg om det..host"Pussy"host..

Vad har då hänt.

Jo varje dag och då menar jag VARJE dag är det någon som lagar mat så det luktar gudomligt i hela trappen. Hur jävla roligt är det då och komma hem till 3 salamimackor som jag själv får bre. Näää far åt helvete hela trappen, jag ska olla era brevinkast..

HIF

Hörde att det verkar som att HIF kommer ta SM-guld i år. Jaha då kommer den räliga lilla medgångssupportern i en fram. Haja Hååjeff.. Hoppas att Peter Wibrån gör mål och att Sven Andersson håller nollan nu dem sista matcherna , så tar VI hem guldet!! Inte som förra året när DEM bara blev tvåa!!

För några år sedan, när jag var 15 så gick jag på alla hemma och en del borta matcher. För några år sedan? det är för fan 11 år sedan, när fan blev jag så gammal. Men i år så har jag varit på en match. Men det är väl okej att fira  ändå för man är ju Helsingborgare, bårn an rejst?? 


Kung på natten, kung på dan....

img_9053 (MMS)

På Ikea nu, så jävla tradigt, slå mig, skalla mig, skjut mig, go Breivik on my ass (för tidigt???) vad som helst utom IKEA när man e bakfull.


sen vänder man på handen så bara " nä men ...

img_2691 (MMS)

sen vänder man på handen så bara " nä men hej en stämpel till". Braaaaaaa utgång.


Jag skulle inte festa denna helgen. Jag sk...

img_1031 (MMS)

Jag skulle inte festa denna helgen. Jag skulle INTE festa. Budskapet var tydlig. Men..... Så var det ju lagfest. Och " i hate too be that guy" så klart att man går ditt en liten sväng. Men.... Så vaknar man upp i morse och enligt stämplarna på handen så blev det nog inte en "liten sväng".


Lagfest nu och vi inviger några juniorer. ...

img_1305 (MMS)

Lagfest nu och vi inviger några juniorer. Som start blev det e varv runt planen nakna.


Fredag.

Sitter i min lägenhet nu. Det är fredag och det brukar betyda en öl och fötterna på bordet. Men inte idag, nä inte dem senaste två veckorna heller. Det är något som tynger mig och jag vet vad.. Det är denna lägenheten.
Jag har alltid varit mycket nöjd med lägenheten, den har fått mig att känna mig ung. Efter en heldag med möten, skjorta, COOP medmera-kort, stanna för rödgubbe så har jag alltid kommit hem till min lilla etta och det ligger smutstvätt, en halv goda-ost under soffan och annat som bara skriker VäxUppFörFan!
.
Men nu är den uppsagd och jag ska röra på mig. Jag ska röra på mig in i samboskapet, in i klippa gräsmattan, diska, fälla ner toalock, hänga kläder i gardroben och allt vad det innebär.
.
Men fakk datt, det kommer bli najs också. Kunna gå barfota inomhus utan att en 4 veckor gammal salamimacka fastnar mellan tårna och mat i kylen.
.
Allt detta snack om mat har gjort mig hunrig. Nää ska se vad som finns under soffan idag..


Alla som inte kommenterar är våldtäktsmän!!

Ryggvärken har släppt. Äntligen. Naprapaten sa att det berodde på orörlighet. Afan. det kom ju inte som en chock precis med tanke på att varje morgonen är ett helt jävla företag för att ta på mig strumporna. Alltså jag måste näst in till ansöka om ett AB bara för att få på dem.
.
Stående är totalt jäva omöjligt och på en stol eller sittandes på golvet är inte lätt heller. Utan jag måste typ lägga mig på sidan i sängen varje morgon, i fosterställning som en liten bebis och trä på dem.
.
.
Nu e jag 26 år, tänk när jag e 36 år. Jag kommer aldrig lyckas få på mig strumporna då. Jag kommer antingen aldrig få ta av mig dem eller bli satt på ett speciellt boende för idioter.
.
Skorna löser jag ganska bra eftersom jag aldrig (läs:aldrig) knyter skorna. skulle jag motförmodan ändå behöva knyta dem och ingen stol finns till mitt förfogande så blir det sittandes som en 4 åring på golvet..
.
Så du säger det naprapaten, orörlighet alltså. Good thinking Sherlock!!


gubbe

hej hej hallå.. Hur mår ni idag?? Bra. näää men så trevligt då.. Men skit ner er..
Själv så mår jag som ett asplöv som precis har fallit till marken en tidig vårdag.

Varför undrar förmodligen inte ni.. Men jag ska berätta ändå. Jag ont  i ryggen.

Och hur hitta jag likheterna med det som jag skrev tidigare, något om ett vårlöv, då??

jo

Ett löv som har fallit till marken vet att livet suger och att den har inte mycket att komma med. Vem fan gillar ett löv som ligger på marken liksom. Sen tror jag att löven faller på hösten (Hoppas, annars faller min teori lite) så ett löv som faller på våren är så jävla fel ute. HALLÅ lite tidigt att hålla på att falla nu.. Du ska inte ens ha blommat eller vad nu ett löv gör ditt jävla pucko.
Ni kanske fortfarade tycker att det är lite sudigt. Men okej.. Jag e 26 och klagar över en ryggvärk som är ungefär 30 år tidigt. FML..

NÄÄÄ JAG E INTE BITTER...

Så man gick till en naprapat..

Naprapaten:
hmmmm.. Lyfter du rätt?? Sitter du rätt?? Springer du rätt??
Jag: Ehhh nä förmodligen inte.
Naprapaten: jag tror nog att din rygg vill säga dig något..
Jag: jaha okej. Vad fan är det för fel med ett hederligt SMS då??

Plötsligt händer det....

img_1268 (MMS)

Plötsligt händer det....


Godmorgon. Blev inte mycket fyndigt igår m...

img_1261 (MMS)

Godmorgon. Blev inte mycket fyndigt igår men desto mer bilder, hoppas att ni uppskattar det. Jag vaknar upp imorse och ska ta mig ett glas vatten och ser detta.


Vad som låg o mib säng när jag skulle somn...

img_1259 (MMS)

Vad som låg o mib säng när jag skulle somna. På


The big chees köpte inte ett stekjärn i sä...

img_1256 (MMS)

The big chees köpte inte ett stekjärn i sängen när gab skull lägga sig.


Benji somna först. Vad fick han i sängen d...

img_1252 (MMS)

Benji somna först. Vad fick han i sängen då. Jo han fick stock.


Nu kör vi ett sista race innan sömn.

img_1245 (MMS)

Nu kör vi ett sista race innan sömn.


Nuuuuuuu har vi roligt.

img_1243 (MMS)

Nuuuuuuu har vi roligt.


Mys på altanen just nu. Vill ni ha mer upp...

img_1241 (MMS)

Mys på altanen just nu. Vill ni ha mer uppdateringar??


One picsen på.  Skål.

img_1238 (MMS)

One picsen på.  Skål.


Tillbaka i stugan. Måste bli fulla löd bud...

img_7603 (MMS)

Tillbaka i stugan. Måste bli fulla löd budskapet.   Skål.


Norpan med sina berömda walkingshoes gick ...

img_3883 (MMS)

Norpan med sina berömda walkingshoes gick säåååä där att gå av the boat.  Skål.


Kicks off slasssssh firmafest. Kör lite li...

img_7965 (MMS)

Kicks off slasssssh firmafest. Kör lite live update hela kvällen. Börjar med när chefen en slammar en öl på sjön. Skål.


Kick off

Hej alla. imorgon, fredag, så är det dags för Kick-off för dynghöggarna på kondektor. Kommer bli redigt bra tror jag..

Älskar kick-off/firmafester. På mitt förra jobb där jag var snickare hade vi sjuka firmafester. Inte så att vi gjorde något speciellt utan det kunde vara en vanlig tura. Men byggare tar hetskröket till en ny nivå. Bita en snaps var det inte på tal om. Den ena skulle vara värre än den andre. Så innan förrätten hade kommit innan var alla Braaaa dragna.. Men så slutade det alltid som det gjorde. Stig, 64, spydde på däck. Micke somnade på en bänk och missade sista tåget hem. Henry vaknade upp nästa dag ute på en fest i Laröd och hans fru hade ringt alla i firman frenetiskt hela morgonen för hon kunde inte få tag på sin man. Och jag då.. Jag sköte mig så klart. Det var INTE så att Anna fick hämta mig innan 00.00 slaget och denna diskussion ägde INTE rum när jag kliver in i bilen..

Anna: Vad gör du?
Thiman: Jag ska ringa!
A: Vem då??
T: Min flickvän.
A: Okej. (Nyfiken på vem jag skulle ringa)
jag ringer och som tur är så ringer det i Annas mobil och jag vänder mig mot henne förvånad.
T: Vafan, är du här??

Anna skakar på huvudet och kör sen hem mig men innan det så gör hon ett litet stopp och då passar jag på att hoppa ur bilen
.

A:
Vart ska du??
T: Till bussen!
A: Varför då??
T: Jag ska hem!
A: Varför kan du inte åka med mig? Jag kör ju!!
T: Men säg det då förfan (förbannad)

Sen lunkar jag tillbaka in i bilen..

Men som sagt detta hände absolut INTE och jag det har aldrig hänt att jag har varit i Benedorm, spanien, och ringt och bett Anna att hämta mig utanför Cardinal i Helsingborg och jag har aldrig vaknat upp i Svågetorp utan skor och bett Anna hämta mig på Sturup och jag har inte ringt Anna klockan 07.00 på morgonen och bett henne att hämta mig med ända beskrivning, En jävla bra bit utanför Markaryd.... tror jag.

Men det är för mina brister man älskar mig..






BRING IT....

Nu har jag och Lena fått en medtävlande i vårat lilla vad och senaste tillskottet som hoppar in i tävlingen är Elin. Så här välkomnade jag henne in i tävlingen..




Spelar Alias. Jag e typ bäst men min partn...

img_1228 (MMS)

Spelar Alias. Jag e typ bäst men min partner Ted Olsson e sämst. Inte lätt för en radom Svenne att vinna då.


Sprit och knark är ALDRIG svaret!!

Sprit och knark är aldrig svaret!!! Om inte frågan är förstås vad jag ska göra ikväll!

Lägenheten!

Idag skrev vi några papper och pengar förflyttades och vi fick en nyckel. Nu äger jag en lägenhet. Ikväll ska bli första gången jag ser den.. Spännande.. känns som julafton. Eller precis innan en Cup..

Är det 30 dagars öppet köp på lägenheter? jaaaa det är väl klart det är.. det är det ju alltid. Står ju i Boken. 30 dagars öppet köp. Jag har ju sparat kvittot..


44cm 1min

Nu har alla tjejerna börjat med sådant skit på internet igen. Dem skickar kedjebrev om att dem ska skriva ut sin skostorlek och hur mycket tid dem lägger på sitt hår varje morgon som sin status på facebook. För att förvilla oss killar.

såååå fiffit tjejer. Var får ni allt ifrån.. buhu.. Grejen försvinner lite när det tar max 2 min innan första tjejen golar. Ni kan INTE höll tyst. Ni är skvallerkärringar och ni har det i blodet.

Först och främst så hade aldrig killar gjort något sådant, men så har vi högre lön också, men om vi mot förmodan skulle ha gjort det så hade ingen golat och då menar jag INGEN. Ni hade blivit så jävla mindfuckt att ni inte ens hade hittat ut i köket igen.

Först när jag såg det trodde jag att det var hur mycket kuk dem hade fått i helgen och hur länge. Men sen två min senare hade någon golat ju. Trötta mig.

jaja nu tappade jag väll alla kvinnliga läsare.. Men jag räddar upp det snabbt igen med att lägga ut en bild på mig själv. Varsegod tjejer, håll tillgodo..




EDIT: Har kommit till min kännedom om en ny teori ang. vad det ska betyda. Tydligen är det antal centimeter dem får vara från spisen och hur länge dem får vara borta..

RSS 2.0