Mirkalet!

Vi var young, dumb and full of cum när jag lärde känna Ted. Ted som bara behövs nämnas vid sitt förnamn, ungefär som Zlatan och Skurt. Men för er obildade så heter han Olsson också. Ted Olsson..

I tidig ålder fick han upp ögonen för musiken. Han satt ofta på sitt pojkrum och vrålade ut "The Ark" låtar. En personlig favorit som grannskapet fick höra många sena nätter var "Let Your Body Decide". Denna låt talade till Ted som ingen annan låt hade gjort förut. Det var även denna låt som Ted lärde sig att spela på gitarr först. Men efter det så lärde han sig fler och fler låtar på löpande band. Alla ackord i Eurovision song contest 1991 lärde han sig på mindre än en vecka. Han var frälst och hade hittat sitt kall. När han var 8 år tog sig det lite äldre bandet The Miracles Ted under vingarna. Då gick Ted under artist namnet Ted Sdet. Som är en Palindrom och en direkt hyllning till sin stora idol, Ola Salo. The Miracles gjorde succe på dem lokala krogarna, VikingBar, Tigris mm.


The fucking Miracle!!

Men vad många såg i tidig ålder och även Ted fick upp ögonen för lite senare var hans ooootroliga talang inom en bollsport som även kallas fotboll. Stadens största lag Helsingborgs IF var inte sena med att knytta åt sig Ted. Dem såg potentialen och ville forma Ted till en ny Gunnar Nordahl. Hyllningarna avlöste varandra och det finns ett specifikt Gothia Cup minne som fortfarande går varm i vaktmästarnas fikarum på Olympia, Ronny "Rulle" svenssons favorit anekdot är just Ted´s genombrott Gothia 1996 och det är den första som bränns av när det kommer en ny pågaspolning in i fikarummet.


Ted hade även stora framgångar med MrThi´s Allstar en sommar..

Året är 2001 och Ted har försvunnit lite ur rampljuset. Han hade hittat kärleken. Den gudabenådade sötnosen My Hallbäck lyckades till sist fånga Ted´s hjärta. Ted föll hårdare än Jakobs kommentarer 05,00 en söndagmorgon och snabbare än Pierre Larssons fotbolls karriär. Ted var SÅLD som en bostadsrätt på Kullagatan. 



My och Ted.

Fast att han får "Doppa" oftare än en gäst på en fondue-restaurangen så saknades något i hans liv. Han kom snabbt underfull med att det var den runda, svart o vita bollen som saknades. Men pga alldeles för många kvällar nere hos sin goda vän Kalle på Telegrafen så var vindsnabbheten som bort blåst (Ni missa väl inte ordvitsen i den meningen) och min goda vän eller det får bli VÅR goda vän Ted sökte sig till en roll utanför planen. Han blev sportchef för det bästa fotbollslaget mellan Örbyvallar och Rydebäck om man inte räknar med Sundsgårdens korpalag då förstås. Där gjorde han stora framgångar med nyförvar som Coffe, Albert och Linkan..



Nu förtiden trivs Ted mycket bra i sin tillvaro. På frågan, vad gör du nu förtiden, Ted? svarade Ted följande: "Dricker öl och prylar kärringen". Men både du, jag och Ted vet att det inte är sant. Nä Ted skulle aldrig göra en fluga förnär. Han är gudasnäll rätt igenom. Men med det vill jag inte säga att Ted är en mes. tvärtom. Ted sitter aldrig ner och kissar utan står som en Man gör. Tror fan till och med att Ted bajsar stående, så mycket MAN är han..

Varför skriver jag detta?? Ingen speciell anledning. Ville bara hylla min mycket goda vän Ted.
 




Kommentarer
Postat av: Ted

Världsklass!!!

2011-10-06 @ 19:48:12
Postat av: Steven Gerrard

King among kings!

2011-10-06 @ 20:32:46
Postat av: Pjotte

KUNG e du teddan!!!

2011-10-06 @ 21:22:18
Postat av: Jakob

haha fantome ootroligt...

2011-10-06 @ 22:58:52
Postat av: kittel

längtar efter min hyllning :)

2011-10-06 @ 23:38:37
Postat av: Bella

Hoppas detta blir en serie :)

2011-10-07 @ 23:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0